• Pon – Pet: 10:00 – 17:00
 • + 381 11 268 16 36
 • Sta mi radimo?

  Naša Nega posluje od 2016. godine. Bavimo se poslovima posredovanja u zapošljavanju svih obrazovnih profila. Imamo dozvolu Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.
  Naša misija kojoj smo posvećeni od samog početka poslovanja jeste pomoć i podrška porodici.
  Ideja da se posvetimo podršci porodici proistekla je iz saradnje sa osobama koje su posle više godina, pa i decenija rada, a sticajem raznih okolnosti, ostale bez zaposlenja, čime je osnovna finansijska sigurnost njihovih porodica ugrožena. U pokušajima da obezbede osnovnu ekonomsku sigurnost svojoj porodici, a spadajući u kategoriju teže uposlivih lica, te osobe su sticale radna iskustva u raznim oblastima, bez obzira na formalno obrazovanje koje su stekli.
  Sa druge strane, obraća nam se sve veći broj porodica u kojima se pojedinci ne suočavaju sa problemom finansijske nesigurnosti i nezaoslenosti,ali koje, prateći korak savremenog načina života, ne mogu funkcionisati bez dodatne pomoći i podrške.
  Naša Nega nudi podršku porodici, u vidu zaposlenja u skladu sa vrstom i stepenom formalnog obrazovanja , ali i neformalnog obrazovanja koje je stečeno radnim iskustvom.
  Naša Nega pruža podršku porodici i u vidu obezbeđivanja osoba za obavljanje poslova: svakodnevnog ili periodičnog generalnog održavanja kuća i stanova,kuvanja i pripreme obroka,celokupnog vođenje domaćinstva- domaćica kuće.
  Posebnu pažnju posvetili smo našim starijim sugrađanima, čije porodice se trude da im u poznatom okruženju njihovih domova, obezbede nesmetano, svakodnevno funkcionisanje, bez obzira na njihove godine i zdravstvene probleme koje imaju.
  Raspolažemo velikom bazom kandidata sa iskustvom i preporukama za negu i pomoć starim i bolesnim ljudima u kućnim uslovima.
  U periodu od 2016. godine do 2019. godine, ostvarili smo saradnju sa 500 klijenata u obezbeđivanju osoba za  obavljanje poslova pomoći u kući i nege starijih i bolesnih ljudi.

  Naša Nega  d.o.o. se može pohvaliti sa neverovatnih 95% uspešnih selekcija iz prvog puta!

  Naš tim čine

  Valentina Nikolić

  Valentina Nikolić

  Vlasnik i direktor

  Diplomirani filozof Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu

  Biljana Balčaković

  Biljana Balčaković

  Spoljni saradnik

  Doktor veterinarske medicine Veterinarskog fakulteta Univerziteta u Beogradu

  Biljana Balčaković

  Biljana Balčaković

  Pripravnik

  Apsolvent Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu